Reklamation

Vores serviceteam står klar til at hjælpe dig, hvis du oplever at have et defekt produkt, som vi er distributør af. Det er vigtigt at du som forbruger, retter henvendelse til forhandleren, hvor du har købt dit produkt. Dernæst vil forhandleren sørge for at rette henvendelse til os, og få oprettet en reklamationssag. Forhandleren kan til enhver tid se status på reklamationssagen. Såfremt du som forbruger har spørgsmål til din aktuelle reklamation, så skal du rette henvendelse til forhandleren.

Garanti
Xtrahunt yder 1 års garanti og 2 års reklamationsret på alle produkter. Dertil yder Xtrahunt ekstraordinært samlet 3 års garanti på alle HIKMICRO produkter.

Sådan indsender du reklamation
Som forhandler, skal du først login oppe i højre hjørne. Dernæst fremtræder vores XtraBot ikon nedre i højre hjørne. Klik på denne, og udfyld alle felter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes nøje, så vi har de bedste forudsætninger for at forstå din oplevelse af pågældende defekt ved produktet. Beskriv hvordan, hvornår og under hvilke omstændigheder, at defekten opstår ved produktet.
Hvis du oplever fejl eller mangler ved et produkt, så udfyld nedenstående formular. Herefter vil vores serviceteam kontakte dig for at opfølge sagen.

Returnér alt til os
Det er vigtigt at du returnerer alt der vedrører produktet, til os. Det vil sige, at du skal returnere alt tilbehør, som har været inkluderet i den oprindelige emballage, sammen med det nu defekte produkt.

Håndteringsgebyr
Vores tekniske afdeling gennemgår og analyserer returneret produkter, hvor der er mistanke om defekt.
Hver eneste produkt undersøges grundigt, og såfremt der ikke påvises defekt ved det pågældnede produkt, så pålægger vi et håndteringsgebyr på 300DKK.

Fragtgebyr
Forhandler afholder selv gebyr til fragt, idet produktet sendes retur til os. Såfremt at vores serviceteam påviser defekt ved returneret produkt, så dækker vi selvfølgelig forhandlerens fragtgebyr.

Returneringsadresse
Returnér defekte produkt, hvis muligt i original emballage med alt inkluderet, originale tilbehør til følgende adresse:

Xtrahunt ApS
Drejergangen 9B
2690 Karslunde