HIKMICRO M15 4G VILDTKAMERA

Vil du have et nyt vildtkamera, som ikke bare er ekstremt godt, men giver dig ekstrem meget for pengene? Så skal du vælge HIKMICRO's nye vildtkamera med 4G og gratis 100 billeder, HVER MÅNED!

4G Netværk

De optagne billeder kan overføres til mobiltelefoner via et 4G-mobilnetværk, som det du har konfigureret, i realtid eller efter en bestemt tidsplan.

NEM KONFIGURERING MED APP

Konfigurer dit kamera nemt med HIKMICRO SIGHT App'en. Her kan du live se optagelse fra kameraet, opdatere det og meget mere.

25m detektionsrækkevidde

Kameraet registrerer bevægelse i en vinkel på 45 grader og har en rækkevidde på 25 meter (82 fod), hvilket betyder, at det kan dække en bredde på 20 meter i en afstand på 25 meter.

BILLIG DATAPLAN

Hos HIKMICRO kan du få ekstrem billige dataplaner som giver dig utrolig meget for pengene. Er behovet ikke det helt store, kan du endda få HELE 100 billedert HELT GRATIS!

0,5 Sekunders udløsningshastighed

M15 kan tage et billede inden for 0,5 sekunder ved bevægelse af dyr med en meget følsom passiv infrarød bevægelsessensor (PIR).

Superklare billeder og videoer

Op til 10 MP billeder | 1080P video med lyd

FIND NÆRMESTE FORHANDLER

Vi har forhandlere fordelt i hele Danmark, som kan hjælpe dig med en ny HIKMICRO M15. Klik på knappen forneden for at finde den nærmeste forhandler.