HIKMICRO ALPEX 4K

NIGHT VISION SIGTEKIKKERT

MED OG UDEN LASERAFSTANDSMÅLER

A50E

Optimer din jagtoplevelse med A50E, der leverer imponerende resultater i enhver jagtsituation. Med en brændvidde på 50 mm, en justerbar blænde på F1.2-F2.5 og en 4K UHD-sensor, garanterer A50E jægere både i åbent terræn og skov et perfekt synsfelt med exceptionelle fordele. Maksimer dit syn og få det bedste ud af dine jagtoplevelser med dette avancerede udstyr. For natjægere er det værd at bemærke, at tilkøb af en IR-lygte er påkrævet for at opnå optimal ydeevne under natjagtssituationer. Gør dig klar til at opleve jagt på et helt nyt niveau med A50E!

A50EL

Tag din oplevelse til næste niveau med A50EL - ikke bare de standard funktioner fra A50E, men mere! Oplev kraften i den integrerede lasterafstandsmåler, der giver dig præcise målinger på op til 1.000 meter med en nøjagtighed på kun ±1 meter. Dette åbner døren for avancerede balistiske beregninger, hvilket giver dig en exceptionel præcision og mulighed for at dominere enhver situation. Med A50EL går du ud over det forventede og ind i en verden af enestående teknologi og præstation, der virkelig skiller sig ud

4K+UHD og levende billeder

HIKMICRO ALPEX 4K, udstyret med en 3840 x 2160 ultra high-definition CMOS-detektor, giver dig fantastiske og hidtil usete billededetaljer døgnet rundt. Med en grundlæggende forstørrelse på 3,5x og et synsfelt på 15,3 m ved 100 m, viser den enestående målkendetekteringsevne og identifikationskapacitet over hele forstørrelsesområdet. Selv under svage lysforhold leverer ALPEX 4K fremragende detaljerede billeder.

NEM KONFIGURERING MED APP

Konfigurer dit sigte nemt med HIKMICRO SIGHT App'en. Her kan du live se optagelse fra kameraet, opdatere det og meget mere.

Justerbar blænde forbedrer identifikationsevnen

Den justerbare blænde F1.2-2.5 på HIKMICRO ALPEX 4K forbedrer bytte genkendelse under alle lysforhold. Indførelsen af den store blænde F2.5 kan effektivt undgå overeksponering og forbedre dybdeskarpheden, hvilket bringer en visuel revolution selv under dagjagt.

En behagelig visuel oplevelse

HIKMICRO ALPEX 4K's 1920x1080 afrundede 0,49" store OLED-display åbner op for nye og behagelige perspektiver, hvilket giver en bedre jagtoplevelse.

Nøjagtig afstandsmåling (kun A50EL)

Nøjagtig måling af bytte hjælper med at sikre et etisk skud. Den integrerede laser afstandsmåler i HIKMICRO ALPEX 4K digital dag- og natsigte gør det muligt for brugeren at måle afstanden op til 1.000 m med en nøjagtighed på ±1 meter.

Ballistisk beregning til langdistance-skydning (kun A50EL)

ALPEX 4K er HIKMICRO's første digitale sigte med ballistisk beregning, der sikrer nøjagtig skydning på enhver afstand. Indtast blot de nødvendige data for din ammunition, sigte og miljø for at gøre din ALPEX 4K til et meget præcist langdistanceværktøj. Den interne ballistikalgoritme beregner det foreslåede sigtepunkt baseret på den præcise afstand målt af den indbyggede laser afstandsmåler for at sikre præcis langdistance-skydning.

Flere indskydningsprofiler

Der er 5 sigtemiddelgrupper med 8 farver og 10 sigtemiddeltyper at vælge imellem i HIKMICRO ALPEX 4K. I alt kan 5 sigtemiddelprofiler konfigureres og gemmes for større bekvemmelighed.

Lang batteritid, jagt uden stop

HIKMICRO sikrer, at brugerne aldrig behøver at bekymre sig om at løbe tør for strøm. HIKMICRO ALPEX 4K har et opgraderet strømforsyningssystem. Med et eksternt udskifteligt og genopladeligt batteri kan brugerne nyde deres jagt uden frygt for at løbe tør for batteri.

Optag, gem og gense højdepunkter i lokalt album

Rekylaktiveringsfunktionerne kan optage en video før og efter dit skud for bedre at hjælpe dig med at afklare, om du har fået dit bytte. Videoerne gemmes i det lokale album til hurtig og uforstyrret kontrol.

FIND NÆRMESTE FORHANDLER

Vi har forhandlere fordelt i hele Danmark, som kan hjælpe dig med en ny HIKMICRO Alpex 4K.

Klik på knappen forneden for at finde den nærmeste forhandler.